Σεμινάριο Ο.Σ.Θ. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

Το Δ.Σ. του Ο.Σ.Θ. στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς του να συμβάλλει στην επιμόρφωση των μελών του συνεχίζει τον κύκλο εκπαιδευτικών μαθημάτων με θέμα την εμφυτευματολογία, του οποίου η πρώτη ενότητα ολοκληρώθηκε με επιτυχία την περσινή χρονιά.
Η δεύτερη ενότητα με τίτλο ΄΄Βασικές αρχές προσθετικής αποκατάστασης επί εμφυτευμάτων΄΄ θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο (hands-on).
Το θεωρητικό σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρες 10:00-14:00 στο ξενοδοχείο Nikopolis. (περιοχή IKEA)
Η θεματολογία του σεμιναρίου είναι η ακόλουθη:
– Θεραπευτικές επιλογές και η θέση των εμφυτευμάτων στην αντιμετώπιση μερικών νωδοτήτων
Ομιλητής : Λάμπης Πετρίδης – Αναπληρωτής καθηγητής-Αναπλ.Διευθυντής της Προσθετικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου του Eastman
– Η αποκατάσταση της μερικής νωδότητας με οστεοενσωματούμενα εμφυτεύματα: Παράγοντες προς συνεκτίμηση
Ομιλητής : Κώστας Μιχαλάκης – Επίκουρος Καθηγητής Προσθετικής Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
Ακολούθως, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Nikopolis τα αντίστοιχα πρακτικά σεμινάρια με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών εμφυτευμάτων. Τα πρακτικά σεμινάρια θα διεξαχθούν τις ώρες 09:00-12:00 και 13:00-16:00 σε ομάδες των 15 ατόμων. Το κόστος συμμετοχής στα πρακτικά σεμινάρια ανέρχεται στα 30€ και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σε περίπτωση που οι συμμετοχές υπερκαλύψουν τις προσφερόμενες θέσεις, τα πρακτικά σεμινάρια θα επαναληφθούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου τις ίδιες ώρες στο ίδιο μέρος και ακολούθως όσα Σάββατα απαιτηθούν προκειμένου να εξυπηρετηθούν ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι.
Δήλωση συμμετοχής για το θεωρητικό σεμινάριο δεν απαιτείται.
Δηλώσεις συμμετοχής για τα πρακτικά σεμινάρια θα γίνονται είτε στα γραφεία του Ο.Σ.Θ. με την καταβολή του αντιτίμου, είτε τηλεφωνικά με κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό που τηρεί ο Ο.Σ.Θ. στην Τράπεζα Πειραιώς (5202-002110-075/IBAN GR9401722020005202002110075) και στη συνέχεια αποστολή του καταθετηρίου με fax στο Σύλλογο.
Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: